Central European Advisory Group
cz / en / ger / fr / it / esp / rus / 中文

Tisková zpráva - nové webové stránky CEAG

Praha, 6. prosince 2010; Central European Advisory Group (CEAG) má novou webovou stránku. Cílem bylo vytvořit uživatelsky příjemný web, nabízející informace o právních oborech CEAG, advokátech a službách stejně tak jako informacích z různých odvětví a novinkách.

Na webu CEAG se můžete dočíst o historii a současnosti firmy, akcích a naleznete zde novinky z právního a obchodního prostředí v České republice a střední a východní Evropě.

Pro více informací navštivte www.ceag.cz nebo kontaktujte Margaretu Křížovou na emailové adrese mkrizova(a)ceag.cz

Central European Advisory Group (CEAG) je advokátní kancelář působící v České republice a v zemích střední a východní Evropy. CEAG poskytuje právní služby v oblasti korporátního, obchodního a energetického práva, stejně tak jako v dalších disciplínách jako je správa pohledávek, restrukturalizace, fúze a akvizice a další. Prostřednictvím obchodního oddělení, poskytuje CEAG také komplexní poradenské služby při vstupu na trh, včetně zakládání společností a identifikace investičních a akvizičních cílů. Obchodní oddělení spolupracuje aktivně s fondy private equity a strategickými investory.

CEAG ve střední a východní Evropě
Prostřednictvím CEAG Legal Exchange, sítě afilovaných advokátních kanceláří poskytuje CEAG právní služby také v regionu střední a východní Evropě. Poskytuje tak klientům efektivní one-stop-shop řešení veškerých právních potřeb.

Business matching služby
CEAG poskytuje služby podnikatelům, korporacím a investorům, kteří vstupují na trh České republiky a Slovenska, případně hledají investiční a akviziční příležitosti. Tyto služby zahrnují průzkum trhu, doporučení a dojednání schůzek s příslušnými úřady a potenciálními obchodními partnery, identifikaci vhodných akvizičních cílů a komunikaci s nimi. Naše služby zahrnují také zajištění logistiky obchodní cesty, včetně sekretářských a překladatelských služeb.

VYBRANÉ REFERENCE
Automotive Components Europe (ACE Group), Enel, Colgate-Palmolive, Hewlett-Packard, Raiffeisenbank, Pegas Nonwovens, Tietoenator Corporation, City of Prague, Czech Airlines, Honeywell, ComAp, DHL, Eli Lilly, Better Homes and Gardens Real Estate, Prague Energy Agency, Prague Gas Agency, Enterprise Investors, Innova Capital, etc.

AKTUÁLNÍ M&A PŘÍLEŽITOSTI
Zemědělsko-potravinářský komplex v sektoru drůbežářství
Slévárna hliníku
Výrobce komunikační a navigační techniky a průmyslových aplikací